RO Study
👤
Eusiatat8
Eusiatat8
13-03-2017
Matematică
a fost răspuns
am nevoie de ajutor va rog
Răspuns :
Cristimicu2005
Cristimicu2005
13-03-2017
pai
(
1·120):3
=120:3=40
Answer Link
Anicamercedes
Anicamercedes
13-03-2017
(
1·120):3
=120:3=40
sedddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce A Fost Păstrat Coloseumul După Interzicerea Cultelor Păgâne?
Salut.Am Nevoie De Ajutor La Chimie Deoarece Nu Ma Descurc Sa Fac Problemele Acestea.1.Ce Cantitate De Azot Se Afla Intr-un Recipient Cu Volumul De 10L,daca Gaz
Dezvoltarea Prin Metamorfoza Este Intalnita La:a)rechinb)fluture De Matase C)meduzad)broasca De Balta Va Rog Ajutatima
Vreau Si Eu Niste Figuri De Stil Daca Se Poate Din Poeziile -Gerul-Noaptea De VASILE ALECSANDRI SI Din -Noapte De Vara -Dintr-o Poveste De GEORGE COSBUC URGENT
Un Corp Cu Masa M=20 Kg Exercita Datorita Grutatii O Presiune De 19.600 Pa.Ce Marime Are Suprafata Pe Care Se Sprijina Corpul?
Ce Functii Sintactice Realizeaza Cuvintele In Propozitii?ce Functii Sintactice Poate Avea Verbul La Un Mod Personal?dar La Unul Nepersonal?
Formulati Propozitii Cu Fiecare Din Cuvintele De Mai Jos: 1.colt,colti,colturi 2. Cot,coti,coturi 3. Cap,capi,capuri,capete, 4. Banda,benzi,bande... Ajuto
Diferenta A Doua Numere Este 412. Ce Se Intampla Cu Aceasta Daca La Scazator Se Adauga 29
Alcatuieste Cate Doua Enunturi In Care Sa Folosesti Si Cuvintele N-am , N-are , N-ati
Alcatuiete Enunturi In Care Adjectivele:argintiu, Trandafiriu ,sangeriu Sa Fie La Numarul Plural Si Sa Stea In Fata Substantivelor.Ajutor!!!