RO Study
👤
Eunice128
Eunice128
13-03-2017
Engleza
a fost răspuns
sorry mum make sentences . mind the spelling
Răspuns :
Nameless8
Nameless8
13-03-2017
I'm sorry, mum, but I haven't done my homework
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate, Menționând Și Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă: Evenimentele *dedicate* Au Fost Propuse Și Organiza
Ce Fel De Opera( Lirică Epică Sau Dramatică) Este Baltagul?De Ce?Va Rog Ajutati-ma!!!
1.Bunicul Este Pescar, Așa Cum Am Spus Înainte . INTR-o Zi El A A Prins In Peste Mare. -Cât Cântarea Peștele? M-a Întrebat Ada, Colega Mea De Banca. -Coada Ave
Mentioneaza Cate Litere Si Cate Sunete Au Cuvintele:douazeci,ochii,cine,ciudată,cele.va Rog Am Nevoie Rapid
Vă Rog Să-mi Și Explicați!!La B) Este Aria Figurii Delimitate De Axele De Coordonate Si Graficul Functiei Vă Rog!!
Restul Impartiri Nr 8 La 3 Este
Ești Explorator ! Părinții Ți-au Cumpărat Un GoPro . Povestește , În 8-10 Rânduri , O Întâmplare Amuzantă Pe Care Ai Filmat-o În Timpul Plimbarii Tale Pe Bicicl
B) Si C) am Aflat Elementul Neutru E=-1 Multumesc!!
Transcrie Cele Două Propoziții Subordonate Din Fraza Următoare Precizând Felul Acestora: Când Era Mică, Stăteam Un Cartier În Care Toți Copiii, Băieți Și Fete,
Functie Sintactica Si Valoare Morfologica La Cuvintele Scrise Cu Litere Mari Mama ESTE CE A FOST ODATA IN TINERETE .Ajutoooor!