RO Study
👤
Danugabura
Danugabura
13-03-2017
Limba română
a fost răspuns
textul singur pe lume personaje
Răspuns :
Alialin
Alialin
13-03-2017
REMI,VITALIS,MATTIA,ARTHUR,ANIMALELE DIN TRUPA AMBULANTA,JEROME BARBERIN,MADAME BARBERIN,MADAME MILLIGAN,JAMES MILLIGAN,GARROFILI,NENEA AQUIN,COPII LUI NENEA AQUIN
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Proportia 7/a =b/8 . Calculati A Inmultit Cu B
Extrageti Cuvinte Din Dex Pentr-u!! 1 Toleranta 2 Harnicie 3 Constiinta 4 Punctualitate 5 Decizie 6 Informare 7 Initiativa 8 Meticulozitate 9 Respec
Ciocarlia De Mihail Sadoveanu Este O Naratiune?De Ce?
Explica Doua Consecinte Ale Folosirii Cratimei Din Secventa : S-atraga. COROANA!!!
Fie ABC Un Triunghi Si D Apartine (AB), E Apartine (AC), DE || BC. Daca AD/DB = 3/4, Atunci Valoarea Raportului EC/AC Este... Va Rog E Urgent! Multumesc
O Compunere Cu Titlul In PAdure Cu Verbele : Au Inverzit Alearga Zumzaie Susura. Adie Am Vazut. Vom Reveni . Es
Scrie O Compunere Cu Limbaj Matematic EXEMPU: "azi Am Cules De 2 Ori Mai Multe Cirese Ca Eri" ofer 53 De Puncte
Precizati Functia Sintactica Si Cazul Pronumelor Celor Din Paranteza: Mi-a Placut Cadoul (de La Tine). Cartea Este (pentru Noi). El Vorbeste (ca Tine).
Cum Se Zice Masina In Spaniola ?
Grupeaza Intr-un Tabel Actiunile Daunatoare Si Pe Cele De Protejare A Mediului Inonjurator: Instalarea Unor Filtre De Purificarea Apei,varsarea De Substante Tox