RO Study
👤
Violetahaaa
Violetahaaa
13-03-2017
Limba română
a fost răspuns
trei adjective pentru cuvantul carte
Răspuns :
Raluk04
Raluk04
13-03-2017
carte mare
carte groasa
carte mica
colorata
scurta
etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puneti Urmatoarele Enunturi La Persoana A2a- , Ca Intrebari . *what Time He/she Usually Gets Up *waht His/her Mother Or Father Is Doing At This Moment . *wha
Utilizați Cuvântul Drum În Diferite Contexte. Înscrieţi 3 Enunţuri. Ce Sensuri Ale Cuvantului Drum Va Sînt Cunoscute?
Mihai Zice: Ma Gandesc La Un Nr. Sfertulsau Este Cu 38 Mai Mic Decat Diferenta Nr 371si258. La Ce Nr S-a Gandit Mihai?
Completeaza Spatiile Punctate Cu Adjective Potrivite. .........................urechi,picioare......... Doar Cu Pusca Il Ajungi Doarme-n La Si In Tufis Tot Cu
Fie ∡O1 ,∡O2 Si ∡O3 Trei Unghiuri In Jurul Punctului O. Daca M(∡O1) Este Media Aritmetica A M(∡O2) Si M(∡O3), Iar M(∡O3)= M(∡O2) - 52°, Determinati Masurile Cel
Calculati Radical Din 51,84
1) 3 La Puterea X+1 +3 La Puterea X+2 +3 La Puterea X+3 +3 La Puterea X+4=120 2) (2 La Puterea 2x+1 Ori 3 La Puterea X + 4 La Puterea X Ori 3 La Puterea X+2):12
Va Rog Frumos As Vrea Si Eu 2 Cuvinte Derivate Cu Sufixele : eon iu os ica icica ui ist ime esc
In Livada S-au Plantat 143 De Meri, Iar Peri Cu 39 Mai Putini. A) Cati Peri S-au Plantat? B ) Cati Pomi S-au Plantat In Total? Transforma Problema Astfel Incat
Cine Imi Poate Spune Un Model De Exercitii Pentru Teza La Mate? Va Rog Frumos, Am Maine Teza!