RO Study
👤
Roby195
Roby195
13-03-2017
Matematică
a fost răspuns
din produsul nr 8 si7 scade triplul lui 9
Răspuns :
EVA1EVA
EVA1EVA
13-03-2017
8*7-9*3=56-27=29 raspunsul
Answer Link
Burry
Burry
13-03-2017
8*7=56
9*3=27
56-27=29
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce Este Folosit Apostroful In Exemplele:Vin' La Mama;al' Dată
A Sau F a)Forta Elastica Este In Dependenta De Natura Substantei. b)Forta Centripeta Si Forta Centrifuga Apar Numai In Miscare De Rotatie! Ms Mult
Gaseste Cuvintele Care Au Acelasi Sens Pt Vazduh ,trisnesc ,cumplit ,a Scoate ,fantasma ,codrii,se Aseaza ,inspaimintat ,maret,stralucitoare ,crivat ,a Scinte
Buna ! Ma Ajutati Si Pe Mine ? As Vrea Sa Stiu Cine Sunt Eschimosi , Ce Mananca Si Unde Stau ! Multumesc !
Fisa Bibliografica Al Lui Mihai Eminescu 6 Propozitii Dau Coroana VAROG Eu Dacă Nu Fac Tema Am 2
Doi Compusi Izomeri A Si B Au Aceeasi Fb(CH2)n Si Aceiasi M=84 G/mol. Compusul Se Transforma Prin Dehidrogenare Intr-o Hidrocarbura C Cu 92,307% Carbon In Molec
Cine Stie Intrebarea Pentru Atribut? Va Rog Repene
Calculatu Suma Dintre Suplememtul Complementului Unui Unghi De 75 Grade Si Complementul Suplementului Unui Unghi De 115 Grade
În Textul Popa Tanda Cuvintele Ce Aparțin Câmpului Lexical Al Termenilor Religioși
Rezolvati Problemele Cu Plan Si Prin Exercitiu: Pe Fiecare Dintre Cele 154 De Rafturi Ale Unui Depozit Sint 25 De Cutii A Cite 16 Pachete Cu Detergent. Cite