RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-03-2017
Matematică
a fost răspuns
100-100(68-40):1-5-1
Răspuns :
Buburuzamiraculoasa2
Buburuzamiraculoasa2
13-03-2017
1•18:1-5-1=18:1-5-1=12
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Enunturi In Care Folosesti Urmatoarele Veebe:a Fi (predicativ,impersonal),a Fi (copulativ,personal)a Ajunge (copulativ,personal),a Spune(diateza Refle
Cum Traies Oamenii Din Zona Temperată? Dar Cei Din Zona Caldă? Dar Cei Din Zona Polară? Am Nevoie De Ajutor Urgent! Vă Rog!
Problema 3, Punctul C). aflați Perimetrul ADEF? +explicație
Buna! Am Nevoie De Ajutor: 3 Supra Y = X Supra 4=? x Inmultit Cu Y=?
Melcii Au Picioare Si Nu Le Vedem Noi De Cochilie? Sau Intradevar Nu Au Picioare. Am Primit Un Raspuns In Care Spune Ca Melcii Au Picioare.Eu Nu Cred!
Alcatuiti Cate 2 Propozitii (cu Sensuri Deiferite) Cu Urmatoarele Cuvinte: Lin, Cod, Toc,cascaval. DAU COROANA
Un Predicat Nominal Cu Nume Predicativ Cu Un Coleg Plz Daca Se Poate Sa Îmi Explicați Plz
Scrieți Fracriile Care Au Ca Numaratori Divizori A Lui 6 Si Ca Numitori Divizori Ai Lui 8. Câte Fractii Echiunitare Ați Scris? Dar Subunitare? Dar Supraunitare?
1. Fie A Un Punt Exterior Planului Alfa. Proiectia Punctului A Pe Planul Alfa Este Un... 2.proiectia Unei Drepte D || Pe Planul Alfa Este Un... 3.proiectia Unui
Alcatueste Cate Doua Enunturi, Folosind Cuvintele Sa S-a S-au Sau Ia I-a Iau I-au