RO Study
👤
Iustinistin
Iustinistin
13-03-2017
Engleza
a fost răspuns
Tot ex 5 va rog frumos
Răspuns :
RoxyRoxyMaria
RoxyRoxyMaria
13-03-2017
was,was,were,were
sa sti ca am si eu manual din acesta si am m ai facut exercitiul in clasa asa dar rapunsul meu este corect fiindca era si doamna de fata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
C Numărul C = Xy + Y2 + 2x Este Divizibil Cu 11, Oricare Ar Fi Cifrele Nenule X, Y Siz, Rezolvare: d Numărul D=abba Este Divizibil Cu 11, Oricare Ar Fi Cifrele
O Compunere Cu Actiunele Pozitive Si Negative A Omului Asupra NaturiiVa Tog Frumos Am Nevoie Cat Mai Repede!!!
Suma A Trei Numere Este 4130. Dacă Se Împarte Suma Lor La Primul Număr Se Obține Câtul 6 Și Restul 50. Dacă Este Micșorat Al Doilea Număr Cu 300 Atunci Va Fi De
După Ce A Parcurs Jumătate Din Distanța Dintre Orașul Său Și Localitatea În Care Locuiesc Bunicii Lui Și Încă 3 Km,Marius Mai Are De Parcurs 32 Km Pentru A Ajun
Am Nevoie De Ajutor Repede !Dau Coroana!!!!
Completează Tabelul Cu Informaţiile Solicitate Pentru Fiecare Cuvânt Subliniat Din Textul Citat. Cuvântul (cu) Glas noi (de) Toamne nencetat îngâmfată
Care Este Simbolul Fortei Ascensionale?
Se Dau Numerele 336,147,518,277. Afla Suma Si Diferenta Numerelor Pare
Folosind Reprezentari Ale Fractiilor Verificati Daca A) 1 Pe 8 Si 2 Pe 16 B) 4 Pe 5 Si 8 Pe 10 C) 1 Pe 2 Si 1 Pe 3 D) 3 Pe 6 Si 4 Pe 12
Dau Coroana Va Rog Ajutatima Cu Aceste Probleme