RO Study
👤
MariaDumitru
MariaDumitru
13-03-2017
Engleza
a fost răspuns
ex 2 vă rog repede ajutor
Răspuns :
MiculDexter
MiculDexter
13-03-2017
2-1.no
2.yes
3.no
4.yes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Cat Este Mai Mare Suma Dintre Produsul Numerelor 217 Si 8 Si Catul Numerelor 729 Si 3,fata De Diferenta Numerelor 1589 Si 896?
Vreau Cuvinte Si Expresii Cu Cer Limpede Guralive Case Imbatranite Luminos Manta Groasa Si Pufoasa R
Vreau Ajutor La O Problema.Deci Triunghi ABC,masura(unghiuluiA=90 De Grade) Si AD Perpendicular Pe BC,D Apartine Lui BC.Se Da:C)Daca AD=6CM,DC=9CM,calculatiBD.d
Fie Trei Numere Naturale Consecutiva Impare. Daca Al Doilea Numar E 2987,atunci Valoarea Sumei Celor 3 Numere Este Egala Cu Numarul.....?
Cine E Clasa A 6 Va Rog Eu In Cartea De Fizica La Pag 43 Ex 2 Va Rog Frumos Ca Imi Pune 4 Daca Nu Il Fac Si E Greu Va Rog Eu
La Ce Diateza Este Verbul ''ar Fi Bine''?
Daca 6suprax Este Egal Cu Ysupra5 ,atunci Determinati Valoarea Expresiei 128-3xy
Determinati Un Numar Stiind Ca Daca Se Micsoreaza Ca 1 Supra 5, Iar Rezultatul Se Mareste De 3 Supra 2 Ori, Se Obtine 3 Supra 10.Cine Ma Poate Ajuta?
Alcatuieste O Propozitie Dezvoltata In Care Verbul A Cadea Sa Fie Folosit La Timpul Viitor 1, Forma Populara
Construiti Trei Enunturi In Care Verbul " A Fi " Sa Fie Copulativ , Predicativ , Si Auxiliar . Subliniati Predicatele Si Indicati Felul Lor .