RO Study
👤
Ckn947
Ckn947
12-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Scrieți un text cu titlul cățelușul meu
Răspuns :
11inteligent18
11inteligent18
12-03-2017
eu am un cățeluș pe nume sara eu o iubesc foarte mult nu lași da nimanui orice mi ar da acest cățel face parte din viața mea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Un Exemplu Ca Cel De Mai Sus Doar Că Cu Alt Fruct..
Să Se Realizeze Un Algoritm Ce Calculează Suma Cifrelor Unui Număr Natural. Rezolvarea Să Fie Realizată Prin „Structura Repetitivă Candiționată Posterior”. Vă R
1.Transformați Următoarele Fracții Zecimale În Fracții Ordinare: a)12,16 = b)1,5(23)= c)0,(6)=
2. Complétez Avec Un Article Indéfini (un, Une, Des) Ou Défini (le, La, L', Les)- Bonjour, Vous Connaissez........rue De La Paix? C'est........rue Très Chère À
Calculați 2intreg 1 Supra 3-1 Întreg 1 Supra4+1supra2
2. Identifică Cel Puţin O Tara Neu-tră În Al Doilea Război Mondial Alcărei Steag Este Prezent In Poster.Caută Indicii La Pagina 53. De Ce Crezică Această Ţară A
Identifică Substantivele În Cazul Nominativ Și Apoi Precizează-le Funcția Sintactică. 12p Zgomotoșii Copii Au Ieșit La Joacă. Băieții Au Fost Inițiatorii Bătăii
Notează Trei Lucruri Pe Care Crezi Ca La Învățat Aladin În Urma Aventurilor Sale
2f(x) X + 8x - 12a) Să Se Face,Semnul
Continuati Gandul:Eroii Si-au Trait Viata Cu Demniate Comentati Afirmatia:De-ar Fi Paine Incolo Am Trai Noi Si Fara Cocostarci Urgent Ajutatima Va Rooog