RO Study
👤
Bobul
Bobul
12-03-2017
Limba română
a fost răspuns
proiect la română date despre apa
Răspuns :
Bacalumnelanela
Bacalumnelanela
17-03-2017
Apa este un lichid incolor care este uneori usor albastrui sau verzui in locuri mai joase.Ea este un compus chimic al hidrogenului si oxigenului.
Ea are formula chimica H₂O.Oamenii nu pot rezista o zi fara apa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Ar Fi Sa Faci Ocolul Pamantului , Tu Ce Ai Lua Cu Tine?Ai Nevoie Sa Alegi Trei Obiecte.Obiectul..............Pentru Ca..................
'Eu Miam Imaginat Intodeauna Paradisul Ca O Carte''Comentati Va Rog Opinia Lui Jeorje Luis Borges
Alcatuiti Un Text In Care Sa Dovediti legatura Dintre Stapan Si Lupul Cel Sur Din ,,Colt Alb''. Este Urgent ! Multumesc !
Determinati Valoarea Lui X Pentru Care Are Loc Egalitatea (×+1)la Puterea A Doua=49.
Commpara Floarea-de-piatra Cu Ghiocelul. De Ce Ghiocelul Nu Ingheata Sub Zapada ?
Alcatuieste Un Text Cu Ajutorul Următoarelor Cuvinte: Teme,baietii,test,joaca,scoală,meci,a Doua Zi.
Imi Puteti Comenta Citata: ,,La Ce Sint Bune Cartile? Imi Vine Sa Raspund: La Totul Si La Nimic.poti Trai Foarte Bine Fara Sa Citesti .milioane De Oameni N-au D
Dati-mi Va Rog 10 Exemple De Cuvinte Monosemantice Din Domeniul Fizicii. Chimiei Si Al Biologiei !!
Ce Prezinta Formula Chimica? Arata Semnificatia Urmatoarelorformule Chimice :a)H₂Ob)P₂O₅c)H₂SO₄
Formulati 3 Propozitii Frumoase Cu Cuvantul Bibliofil (iubitor Și Colecționar De Cărți Rare Și Prețioase) Va Rog Mult... Ms