RO Study
👤
Bonita1
Bonita1
12-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Nr cu 6 mai mic decat 12
Răspuns :
Ancaiordache66
Ancaiordache66
12-03-2017
12-6=6 sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
123c
123c
12-03-2017
12-6=6. Sper ca ai inteles ce am facut.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intro Fructiera Sunt Mere. Marius A Mincat Pina A Ramas O Treime Din Nr. Lor . Mamaa Mai Pus 8 Mere. Acum In Fructiera Sunttoate Merele De La Incput.Cite Mere A
Vreau Niste Expresii De Primavara -vara va Rog Frumos
Dupa O Scumpire Cu 20%, Un Obiect Costa 67200lei. A) Calculati Cat A Costat Obiectul Inainte De Scumpireb) Cu Cat La Suta Trebuie Ieftinit Obiectul Pentru A Aju
Cum Introducem Intregi In Fractii?(va Rog Explicatie Complexa Pentru Clasa A5-a)
Intr-o Livada S-au Plantat 172 Meri Peri Si Pruni .daca S-ar Mai Planta 3 Pruni ,atunci Numarul Merilor Ar Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Numarul Perilor Si Jum
Salut Lume Am Nevoie De Ajutor La Exercitiul:Se Considera X∈([tex] \pi [/tex], \frac {3[tex] \pi [/tex]}{2} [/tex]) Astfel Incat Sinx+cosx=-[tex] \sqrt{x} [/te
O Forta Efectueaza Un Lucru Mecanic De 1000 J(joul)in Timp De 100s (secunde).O Alta Forta Efectueaza U Lucru Mecanic De 100J In Timp De 10s.In Ce Caz Puterea Me
Alice is Putting down The Receiver
Gândiţi-vă La Un Număr Şi Îl Scrieţi, Înmulţiţi Cu 5, Adăugaţi 2, Înmulţiţi Cu 4 Şi Adăugaţi 3. Acum Înmulţiţi Rezultatul Primit Cu 5 Şi Adăugaţi Încă 7. Scrie
Ma Ajutati Cu Doua Probleme De Clasa A IV? 1.Intro Clasa Sunt 23 Elevi.Daca Ar Mai Veni 4 Baieti Atunci Fetele Ar Fi De Doua Ori Mai Multe Decat Baieti.Aflati