RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Ajutor la 5! Vă rog dau coroană!!
Răspuns :
Ginavolencu
Ginavolencu
12-03-2017
apostroful- -DOM,LE , V-A CAZUT CARTEA!
punctul-Dvs. nu vreti sa ne insotiti desi noi v-am invitat!
cratima
a) Daniel se poarta ca un papa-lapte cand e cu prietenii
b)Mama se intoarce acasa in doua-trei zile.
c)A plecat ne-mpacat in suflet.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alex Urca Scara Blocului Sarind Din Doua In Doua Trepte Incepand Cu Treapta A Trei . Pe Ce Treaptă Va Fi Dupa Trei Sărituri ? A)7 B)8 C)10 D)9
Se Citesc De La Tastatura Un Nr. Format Din 3 Cifre. Sa Se Scrie Un Algoritm Care Afișează Pe Ecran Suma Cifrelor, Zecilor De La Fiecare Nr Dacă Ultima Cifra A
Imagine You Are Either Sani Or Badjeba (or One Of The Children In The Culture Text On Page 42 Of The Student's Book). Write A Diary For A School Day (80-100 Wor
Prezintă Sensurile Diferite Ale Structurii S-a Îndreptat.care Este Sensul Folosit In Text? (Textul Sportul Și Sănătatea De Claudia Groza) Va Roggg Repede Dau C
4. Write Your Own Answer To Gina's Message.
4 Asociază Poezia Ce Ai În Sac? De Shel Silverstein Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50-100 De Cuvinte,
Când A Venit Vara Hages Nu Se Mai Satura Sa Stea La Soare. În Fiecare Zi În Vacanța De Vară Statea Departe De Casă Cât Mai Mult Posibil, Dar Nu Putea Merge În O
9 Completați Propozițiile. Scrie Ce Vei Face In Weekend. 1. Dacă Plouă, Eu 2. Daca Vremea Este Buna, Eu.... 3. Dacă Părinții Mei Sunt Acasă, Eu.….... 4. Dacă Vă
Care Este Aria Porțiunii Hașurate???AM NEVOIE URGENT!!! VĂ ROGGG!!
Latura Unui Patrat Este De 10cm.Afla Aria Si Perimetrul Patratului