RO Study
👤
Mireltazan
Mireltazan
12-03-2017
Matematică
a fost răspuns
daca a+b=108si a-b=42 sa se afle a si b
Răspuns :
Ancaiordache66
Ancaiordache66
12-03-2017
sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajuta Cineva Cu Exercitiul Acesta ... Ps: Cine Stie Va Rog Sa Raspundeti Cine Nu Stie nu Scrieti Si Luati Puntele Altor Ce Merita Sa Le Optie , Multumesc
Cine Ma Ajuta Va Rog Sa Fac Un Text Cu Toate Semnele De Punctuatie Cam De 9 Randuri Cu Titlul La Circ Sa Aibe linia De Dialog Virgula Doua Puncte Semnu Intrebar
Trei Numere Naturale Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 2,4,7. Aflati Numerele , Stiind Ca Diferenta Dintre Cel Mai Mare Si Cel Mai Mic Este Egala Cu 60.MULT
Imi Dati Va Rog Intre 5 Si 10 Propozitii Cu First Conditional ? Multumesc :D
1. Fie Triunghiul ΔABC Si [AD Bisectoarea Unghiului BAC, D∈ [BC]. Aratati Ca Daca AD Perpendiculara BC, Atunci Triunghiul ABC Este Isoscel.2. Fie Un Triunghi Is
Afla Un Numar Cu 25 Mai Mic Decit Diferenta Numerelor 98 Si 32.
Puneti la Imperativ Verbele: (Courir), (s'assesoir), (atterrir), (vouloir), (offrir).
1la Raci Si La Insecte Are Loc napirlirea Fiiinda.........................................2la Viermi Rigiditatea Corpului Este Asigurata De.....................
Am Nevoie De Ajutor! Multumesc Daca Sunteti Draguti Si Va Uitati!Aflati N∈ N , Stiind Ca 0 , 2 la N + 0 , 2 La N+1 + 0 , 7·0, 2 La N= 0 , 0016·1, 9
Alcatuiti Propozitii Subordonate In Care Pronumele Relativ care Sa Indeplineasca Functiile De Subiect,atribut Pronominal,atribut Adjectival,complement Direct,c