RO Study
👤
Dedeuțadede
Dedeuțadede
12-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Expresia ,,nu am avut impresia "
Răspuns :
Xtizy
Xtizy
12-03-2017
Exprima faptul ca la un moment dat nu am sesizat o impresie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Corina Trebuie Sa Deseneze Un Triunghi Cu Lungimea Fiecarei Laturi Egala Cu 2/7 Din 14 Cm. Care Va Fi Perimetrul Figurii? A. 9cm B.10cm C.11cm D.12cm
Ajutatima Varog Mult Si Aratatimi Si Cum Se Rezolva rezolva Ecuatiile a) Radical Din 3-2xla A Doua =1 b)radical Din 7x-2=-3 c)radical Din 6x-4=0 d)radical Din
Va Rog Ajutatima Sa Scriu O Poezie Cu Rima Data a).................................................mica b).................................................ofer
Da Exemplu De Un Exercitiu In Care Suma A Doua Numere Este Aceeasi Cu Diferenta Lor
IN EXERCITIILE DE MAI JOS,CMPLETEAZA SAMNELE+.-.IMPARTIT.IN CASETELE LIBERE..,PENTRU A OBTINE OPERATII ADEVARATE. 18.......3......9...3 EGAL 18.....3 18.......3
Redactati O Compunere Cu Titlul: O Zi Neobisnuita, De 8-10 Randuri.
Exemplifica Doua Functii Sintactice Ale Adjectivului. .............................................................................. ...........................
Salut,va Rog Frumos Urgent Imi Trebuie Rezolvarea Acestei Probleme:un Dreptunghi Are Perimetrul De 6564 Cm Si O Dimensiune De 1238 Cm.Aflati Cealalta Dimensiune
Realizati O Compunere De 20 Randuri Cu Titlul,,painea Sfanta De Pe Masa . Atribuiti Bobului De Grau Insusirea De A Vorbi Despre Calatoria Pe Careo Face Pentru A
A-b=5 a Patrat - B Patrat = 70 a+b=?