RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Ajutati-ma pls ca nush
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-03-2017
m(DAB)=m(BCD)=64*
m(ABC)=m(ADC)=(360*-128*):2=116*
Înloc de * sa pui semnul pt grad
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Descris 2 Obiecte In Limba Franceza După1 Ce Este 2 Ce Culoare Are 3 Cum Este, Mare Sau Mic
Îmi Explică Cineva Va Rog Cum Se Fac Calculele Acestea?dau Coroană Abonare,multumire,si Inima Promit
Tatăl Este Cu 25 De Ani Mai Mare Decât Fiul Său.Cu 9 Ani În Urmă Tatăl Era De 6 Ori Mai Mare Decât Fiul Său.cati Ani Au Fiecare
De Ce Nu Ne Vor Ungurii Ardealul Inapoi?
Suma A Trei Numere Consecutive Este 30. Care Sunt Cele Trei Numere ? Fără Numere Pare
Ordonează Crescător Numerele A, B, C Cuprinse Între 12 Și 27 Care Îndeplinesc Conditiile:a Este Un Nr Par Și Are Cifra Unităților Cu 2 Mai Mare Decât Cifra Zeci
, A M Prouusul Obținut Scad 12, Obținând 60. La Ce Număr M-am Gandit?Un Elev Are O Sumă De Bani. După Ce Dublează Suma, Cheltuie 150 Lei. Dublează Apoi Surnarăm
Activități Umane Care Poluează Apele,vreo 5 Exemple Mi Ar Fi De Ajuns, Dau 70 De Puncte
3. Radu Cumpără Trei Caiete De Matematică Şi Douăcaiete De Desen Şi Plăteşte 14 Lei. Dacă Ar Cumpăra Treicaiete De Matematică Şi Patru De Desen, Ar Fi Plătit 22
Faceti Proproziti În Care Numerarul "cinci" La Cazul Acuzativ,Nominativ,Genitiv,Dativ