RO Study
👤
Gogu122
Gogu122
10-03-2017
Engleza
a fost răspuns
singing / they/loudly/ are
Răspuns :
LittlePastelBat
LittlePastelBat
10-03-2017
They are singing loudly
Answer Link
Aly1440
Aly1440
10-03-2017
-They are singing loudly.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Elevii Unei Clase S-ar Aseza Cate 2 In Banca, S-ar Ocupa Toate Bancile Si Ar Ramane 3 Elevi In Picioare. Daca Elevii S-ar Aaseza Cate 3 In Banca, Atunci In
Limba Și Literatura Român
Completați Spațiile Libere Cu Semnele < = Sau >, Astfel Încât Să Obțineți Propoziții Adevărate: A)-2 1/9. (-3,5) la Puterea 16 B) |-4 1/5|. 4,2. C) (- 8,
6142:67 Cu Excepție Te Rog Că Nu Știu Să Îi Explic Că E Proastă
Asociază Prin Săgeți Rectantii Din Coloana A Cu Produși De Reacție Corespunzători Din Coloana B
Fie Numerele Reale Pozitive A,b,c,x Astfel Încât Ax+b, Bx+c Și Cx+a Sunt Direct Proporționale Cu Numerele C, A Si B. Arătaţi Ca A=b=c.
Rezumatu Textului Plsss! „Domnul Preda, De La Trei Ierarhi", Căruia Nu Puţine Zile I-am Amărât Odinioară. Îl Credeam Atunci Aproape Nemuritor... Înalt Şi Uscat,
Trei Copii Au Suma De 274lei.daca Impartim Suma Celui De-al Doilea Copil,obtinem Catul5si Restul 7,iar Daca Împărțim Suma Celui De-al Treilea Copil La Sumacelui
Cauzele, Simtomele, Aparitia Si Preventia, Conjuctivitei, Otitei Si A Herpesului
Folosește Ghilimele Acolo Unde Este Nevoie Fel De Brumă Argintie Mi Am Împodobit Grădina,tufelor De Lămâiță Li Se Usucă Rădăcina.