RO Study
👤
Riana5
Riana5
10-03-2017
Engleza
a fost răspuns
exer.cițiul 2 e urgent
Răspuns :
Cozmaconsuela
Cozmaconsuela
10-03-2017
2 have 3 finishing 4playing 5 have 6 sunbathing 1written
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Alcatuieste Patru Enunturi In Care Predicatul Verbal Sa Fie Exprimat Prin Verbe Obtunute Prin Derivare De La Urmatoarele Cuvinte: a) Cald /(pers. |, Sg., Pe
Media Aritmetica A Lui 4 Si -8 Este.....?
O Fabrica De Paine A Aprovizionat 3sate,astfel:in Primul Sat A Dus De Doua Ori Mai Putine Paini Decat In Al Doilea,iar In Al Doilea A Dus Cu 27 Mai Putine Decat
Un Triunghi Are Lungimile Laturilor 3 Cm, 4 Cm , 5 Cm. Aria Triunghiuui Este Egala Cu.. ?
49 De Rezumate La 49 De Basme Populare (VA ROG FRUMOS DAU COROANA)
Am O Cerinta La Un Exercitiu, Care Spune Sa Motivez Scrierea Cu Doi "i" A Cuvantului Fumurii, Din Structura "gradinile Fumurii". Din Cate Am Inteles, Primul "i"
Canionul 7 Scari Este Reprezentat Pron Chei Sapate In Calcar , Pe O Lungime De 160 M , Si Poate Fi Parcurs In Circa 0,5 H. In Cat Timo Se Parcurg 800 Dm ? Trans
Anca A Rezolvat Un Numar De Problem, Mona De 2 Ori Si Jumatate Mai Multe,petre De Doua Ori Mai Multe Decat Anca,iar Dragos Cu 15 Mai Multe Decat Anca,dar Daca A
Efectueaza 8m+......m=1dam 890hl+340hl=.....kl 200hg-300g.......hg 200ani+30decenii+.......secole=1mileniu
Bună Ajutați-mă Cu Un Exercițiu {-10×[-9×(-8+7×6)-5×(-4)+3]+2-1}×(-100)= ×= Ori- Înmulțire Vă Rog!