Răspuns :
Asta seara ,ma simt foarte entuziasmata pentru ca maine vine primavara,ma schimb in pijamale ,imi fac tabieturile de seara si pun capul pe perna mea cu miros de flori de primavara.Nici nu am pus capul bine pe perna ca un somn adanc ma urma.Eram intr-o gradina inflorita ,minunata,dar ceva ciudat m-a speriat.Eu zburam si nu Supermen sau ca si Clopotica,eram o buburuza frmoasa, putin dolofana ,dar eram mai deosebita fata de celelalte ,pentru ca eram regina buburuzelor.Nu eram speriata in sensul rau al cuvantului,bine nici nu exista un sens bun ,eram doar buimaca de somn si eram uimita de aspectul pentru ca mereu m-am intrebat cum ar fi fost daca as fi o insecta .Iarba se vedea altfel de sus si fiind mult mai mare .eu find cat o margica ,florile pareau ca imense paturi pentru noi insectele .Nu a durat mult timp si imprietenit cu Strugurel,Piersicuta si Floare -ALBASTRA.Stiu au niste porecle ciudate ,dar sa nu radeti pentru ca a mea este pe departe cea mai ciudata ,toata lumea ma striga Bol Rosu,asta pentru ca nu prea stiu sa zbor bine si cad pe spate ,cand se uita tovarasii mei la mine ,par ca un bol rosu cu buline negre.Ca in orice lume ,pentru a ne castiga hrana ,trebuie sa avem o meserie,meseria mea era bucatareasa tinutului,se explica de eram mai grasa,imi placea sa gatesc ,dar mai mult sa mananc.
M-am trezit din somn,dar inca ma credeam in vis,am sarit din pat pentru ca eu credeam ca sunt o buburuza ,mama a venit imediat si i-am povestit visul,a ras fara oprire.
M-am trezit din somn,dar inca ma credeam in vis,am sarit din pat pentru ca eu credeam ca sunt o buburuza ,mama a venit imediat si i-am povestit visul,a ras fara oprire.