RO Study
👤
Danielasajin
Danielasajin
09-03-2017
Limba română
a fost răspuns
revista mea am nevoe de poezii
Răspuns :
Diannelenaa05
Diannelenaa05
09-03-2017
Poate că sunt micuț
Dar și drăguț
Sunt fericită
Și iubită
Poate că am mai greșit
Și pedepse am primit
Dar eu iubesc prietenia
Dar și patria mea, Romania
Acesta sunt eu
Și acesta este visul meu
Să cunosc aceasta țară
Și să n-am o viață amara
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6 Fie Imaginea De Mai Sus În Care Avem Câteva Puncte Reprezentate Intr-un Sistem De Axe Ortogonale. Completati Lungimile Segmentelor: UV = U, UT= U.Dau Coroana
Cărui Nor Îi Corespunde Picătura De Ploaie? 9xa=36 B X 7=49 9 X C= 90 100 X D=400. E X 6 =48 8 X F=800 8 X G =40. 3 X 3 X H =27
Aflați Două Numere Dacă Diferența Lor Este 372 Iar Împărțite Dau Cît -ul Patru Rest 63 CU SEGMENTEEEEEE PLSSSSSSSSSS
Poveste De Craciun Sau The Grinch :1.mi-a Plăcut.... 2.nu Mi-a Plăcut 3.as Schimba /nu As Schimba (ziceți Ce Ați Schimba Și Ce Nu Ați Schimba Nu Doar Una) 3.dim
B, Demonstrează Ca Patrulaterul Corespunzător Suprafeței Acoperite Cu Ministrul Are Unghiurile Opuse Suplimentare
O Scrisoare Celui Mai Bun Prieten In Care să-i Povestesc Ca Intamplare Dintr-o Tabăra De engleza In Anglia. De Introdus O Secventa Descriptivă
Va Rog Ajutatima Am Nevoie Urgent Plsss!
Imi Puteti Recomanda O Carte(lb Romana)i In Care Sa-mi Scrieti Un Pasaj Si Sa-mi Spuneti De Ce Mi-ati Recomanda Cartea Aleasa(preferabil Ciocoii Vechi Si Noi) C
Aflați Cel Mai Mic Nr.natural De 4 Cifre Divizibil U 43
Menționează,in Care In Enunț,doua Trăsături Specifice Textului Dramatic Prezente In Fragmentul De Mai Jos.