RO Study
👤
Ursoaica99
Ursoaica99
09-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Trasaturile romantismului ?
Răspuns :
Perfectgirl149
Perfectgirl149
09-03-2017
Romantismul este un curent literar , aparut in prima jumatate a secolului al XIX-lea , sustine fuziunea genurilor si a speciilor , promoveaza largirea si imbogatirea vocabularului literar , cu elemente de limbaj arhaic sau populare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Repede Dau Coroana Si 20 Puncte
Citește Cu Atenție Cele Două Enunțuri Care Însoțesc Imaginea Cum Motivezi Scrierea Cuvintelor Sa Legat Și S A Dezlegat.în Casa Sa Petcu Se Adresează Lui Iliuță:
14. Флаг Республики Молдова, Утвержден- ный В 1990 Году, Представляет Собой Триколор С Тремя Одинаковыми Поло- сами Синего, Желтого И Красного Цвета, расположен
5) Considerăm Rezolvările: A. √13-5²-√√169-25 = √√144 = 12; √√g³ = 8; C. √13-5 = √√(13-5) Dintre Rezolvările Prezentate, Corectă Este: B) B; B. √13²-5²-√√13-2-5
4. Alege Valoarea De Adevărat Sau Fals, Pentru Fiecare Dintre Următoarele Enunţuri Din Textul Dat. A F Tatăl Fetei Admiră Cel Mai Mult Copiii În Uniformă Şcolar
Cine Mă Poate Ajuta
Analizeaza Toate Substantivele De Mai Jos:Mihai Este Un Elev Foarte Bun, Dar M-a Speriat Ieşirea Lui Furioasă De Ieri, Când Am Primit Rezulta- Tele La Teza De L
3. Alcătuiește Familia Lexicală A Cuvântului Munte.
Mentioneaza Complementele Exprimata Prin Substantive Care Raspund Intrebarae Cui?din Enuturile Data : I-am Cumparat Paine Bunicii. Sebastian Îi Spune Mamei Adev
Sa Exersam!alcătuiește O Compunere Cu Titlul "o Aventura Prin Zăpadă"