RO Study
👤
Gabriel86
Gabriel86
09-03-2017
Limba română
a fost răspuns
ajutatima sa fac ex 3
Răspuns :
Badiuannamaria
Badiuannamaria
11-03-2017
Acel om a facut o pluta.
Vom merge pe mare cu o pluta.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Numerele Naturale De Patru Cifre Care Îndeplinesc Simultan Conditiile:cifra Mimilor Reprezintă Jumate Din Cifra Zecilor
Imi Trebuie La Exercitiul 8 Va Rog Mult
Ajutor.. Rapid Am Nevoie De Ea Într-o Ora
Repede.Dau.CoroanaEstepentruluni
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate ( Eu Le Voi Pune In Paranteza), Menționând Partea De Vb Prin Care Se Exprimă:In Prezent, NASA A Publicat U
Cursa Aeriana Bucuresti Londra Are Durata De Zbor 3 Ore Si 30 Min. Avionul Pleaca Din Bucuresti La 8:30 Ce Ora Va Arata Ceasul Din Londra La Aterizarea Avionulu
Suma A Doua Numere Este 81, Iar Diferența Lor Este A Patra Parte Din Numărul Mic. Care Sunt Cele Două Numere??? Daca Se Poate Prin Metoda Grafică. Va Roggg
Să Se Afle Câți L(litri) Încap Într-un Club Cu Latura De 23 Cm! Vă Rog. Dau Coroană!
Un Paralelogram ABCD În Care M(∡A)=2 × M(∡B).Bisectoarea Unghiului ∡ABC Intersectează Latura AD În M. Se Ştie Ca MC ⊥ BM , Iar AB=6cm --------------------------
Buna, As Putea Sa Ma Ajutati Cu Un Rezumat Cat De Cat Despre Legenda Minotaurului. Va Rog Cat De Repede Se Poate.. ( Nu Luati De Pe Net, Ca Am Cautat Si Eu Si N