RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-03-2017
Limba română
a fost răspuns
obrazul_____cu cheltuiala se tine
Răspuns :
Gabygiuli08
Gabygiuli08
09-03-2017
subtire sau gros
sper ca asa e
Answer Link
Draghicimaria93
Draghicimaria93
09-03-2017
Obrazul subtire cu cheltuiala se tine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Fiecare Parte De Propozitie : Model : Pe Carare Se Vad Urmele Caprelor Salbatice Pe Carare = A.p Exprimata Prin Subtantiv Comun , Numarul Singular c
Aflati Cifrele A,b,c,d, Stiind Ca A5c9=3x1000+bx100+7x10+d
Functia Sintactica A Cuvintelor "pe Care" Si "caracteristic" Din "pe Care Le Agita In Mod Caracteristic"
Puteti Sa Mi Explicati Expresiile/ E(x)=....de Exemplu : x-2,x+2...cat Face ..chestii Din Astea...Va Rrooooog ..dau Examen...
Afla Nr Maxim De Pachete În Care Putem Împărţi În Mod Egal 168 Banane ,280 Mere Şi 224 Portocale
Aria Triunghiului Isoscel Poate Fi Si Cateta1 X Cateta2 Supra 2 sau Aria Triunghiului Normal Poate Fi Cateta1 X Cateta2 Supra 2 ?
Azi E Ziua Calatoriei Spre Germania .ati Optat Pentru Un Autocar Confortabil De Ultima Generatie.descriel In Toate Spledoarea Lui Atat In Interiorul Cat Si In E
Un Corp Din Oţel Are Densitatea De 7860 Kg/m3 Şi Volumul De 180 Cm3. Care Este Masa Corpului?
2 Determinati Raza Cercului Care Are Lungimea Egala Cu A)10pi Cm B) 8 Pi Radical Din 2 C)2pi Radical Din 5 C)5 Pi Cm
Transforma In Vorbire Indirecta:"Norocul Meu,gandesc Eu,sa Traiesc Bine!...Lua-te-ar Dracul De Javra"