RO Study
👤
Aradu26
Aradu26
09-03-2017
Ed. tehnologică
a fost răspuns
Ce e verde si se urca pe perete??
Răspuns :
Medeea23
Medeea23
09-03-2017
iedera,planta cataratoare rezistenta la frig
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna ,vreau Și Povestire A Unui Basm Sa Nu Fie De H.Cr.And. Nici De Ion Creanga Mai Bine De Petre Ispirescu...Să Fie De O Pagina Doua.Sa Aibă Început,cuprins,
Suma A Trei Numere Este 250.Suma Ultimelor Doua Este Mai Mica Decât Suma Primelor Doua Cu 75.Al Treilea Numar Este Cu 25 Mai Mic Decât Al Doilea.Aflati Numerele
Alcatuiti Propozitii:intr-un Timp Foarte Scurt,a Umbla Peste Tot,a Fi Călător Eşti Prea Mic Ca Sa Ştii Ce Fel De Mincare Este Şi Negustoria Aceasta Va Implor Pr
Radu Parcurge Un Traseu În 3 Zile. În Prima Zi Parcurge1/3 Din Traseu. În Ziua A Doua Parcurge 1/2 De Restul Traseului, Iar În A Treia Zi Parcurge 30 De Km. Ce
Suma A Doua Numere Este 876.din Impartirea Numerelor Se Obtine Catul 8 Si Restul 3.afla Numerele. reprezinta Numerele Prin Segmente De Drerapta
Rezolvați Suma Dintre Dublul Numărului X Si Cel Mai Mare Numar Par Cu Trei Cifre Este 1 292.Afla Numărul X.
Compunere Prima Mea Saniuta Va Rog Urgent Acum Imi Trebue
Bunaaa! Am De Facut O Compunere In Franceza Despre O Invenție (rolul Ei, De Cine A Fost Inventată, Etc.) Va Roggg Ajutati-ma!! Dau 40 Pct!!
Câte Zerouri Are Nr 1 Ori 2ori 3 Ori... 100
Mod Si Timp Pentrul Verbul Odihneau