👤

Alcatuieste o compunere de 15 randuri cu titlul prietenul meu ciudat

Răspuns :

Prietenul meu cel mai bun este Andrei. Andrei este un tip de treaba, cu toate că are anumite apucături ciudate din punctul meu de vedere. De fiecare dată când trece o pisică neagră prin fața lui, se întoarce și merge pe alt drum. Deseori l-am întrebat de ce face acest lucru și mi-a spus că este o superstiție, și anume pisica neagră I-ar aduce ghinion. Eu nu cred în astfel de superstiții pentru că mi se par ciudate. Dacă pășește pe o gură de canal, fără să o vadă, face doi pași înapoi și apoi sare peste acesta. Eu i-am sugerat sa-si schimbe acest comportament pentru ca altfel oamenii o să creadă că este un ciudat și o să se ferească de el. În ultimul timp nu prea a mai făcut acest lucru și mă bucur pentru el.
Prietenul meu ciudat
Acesta este prietenul meu, Robert. Este un copil foarte desptept, dar si ciudat. El este mai mereu imbracat intr-o bluza maro peticita cu material albastru, o pereche de ochelari negrii, pantalonii albastrii si parul blond. El este un copil foarte cuminte si ascultator, nici de cum rau sau leneş.
Mereu când sunt suparat/ă el încearca sa-mi aline durerea dandu-mi o imbratisare si chemandu-ma sa ma joc cu el. Robert nu baga de seama rautatile spuse de copiii ce nu-l suportă, ba mai ales, le intoarce spatele si isi vede de viata. De accea eu il iubesc pe prietenul meu! Orice ar fii, eu cu el vom fi nedespartiti.

Sper ca te-am ajutat!