RO Study
👤
Andu204
Andu204
09-03-2017
Franceza
a fost răspuns
5. Repede va rog! Este urgent !
Răspuns :
Gabita18032003
Gabita18032003
09-03-2017
C'est l'heure du petit dejeuner.Ma soeur nous sert des oeufs.Ma cousine a peur du chien.Elle aime les fleures de toutes les couleurs.Elle aime aussi les bonnes confitures de grand-mere.Moi,je prefere les legumes.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește Un Enunţ În Care Cuvântul Drumeață Să Aibă Funcția Sintactică De Nume Predicativ.
Cu Cât Este Mai Mic 342 765 Față De 557 353
In Figura Alăturată Este Recomandat Trapezul Isoscel MNPQ Cu MN||PQ . Completați Spațiile Punctate Cu Răspunsul Corect. Daca: A) MQ=3,5cm, Atunci NP= B) NP=4,7
Un Text Narativ De Jumătate De Pagină Real Sau Imaginar Care Să Conțină Locul Și Timpul
Comparati 3V2 Si 2V3 B)-3V5 Cu -4V3 2V3+1 Cu V3+2
Va Rog Rapid Ca O Am Pentru Maine Si Imi Trebuie Neapărat! Dau Coroana Si Inima Si Steluțe Va Rog Mult! Să Nu Depășească Spațiul De Pe Carte!
Analiza Morfosiintactica Pentru : Vulpe, Lucesc, Ochii, Fete, Nepasatoare, Albi, De EiUrgent, Dau 5 Stele
Determinati Un Număr Natural N, Astfel Încât Numărul N La Puterea A 2+6. N Să Fie Pătrat PerfectVa Rog Mult!!!!!
PROIECT - Reacţiile Chimice În Lumea Înconjurătoare(ajutați Mă Să Pot Realiza Acest Proiect )❤️
6. Mă Gândesc La Un Număr. Îl Micşorez Cu 1 070, Rezultatul Obținut Îl Măresc Cu 2 050, Îl Micşorez Cu729 Şi Obţin 7 749. Care Este Numărul?7. Suma A Două Numer