RO Study
👤
Florinionel1
Florinionel1
08-03-2017
Matematică
a fost răspuns
cine ma ajuta la ex 4 la c va rog
Răspuns :
Gamer91
Gamer91
08-03-2017
45:5 +191=9+191=200 e adevarat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Propoziții Pe Franceză Va Rog Pentru Punctele B Și C Folosind Acele Fraze. REPEDE!!!
5. Scrie Câte Un Enunţ În Care Să Foloseşti: A) Un Substantiv De Genul Feminin, La Numărul Plural; B) Două Substantive De Genul Masculin, La Numărul Singular;
Pălăria Neagră Exprimă Aspectele Negative Dezavantajele Riscurile Identifică Greșelile Îndeamnă La Prudență
Explică Reperele Formularea Clară Și Argumentarea Opiniei Proprii Despre Mesajul Aforismului . Ilustrarea Mesajului Cu Exemple Cu Exemplu Din Experiența Proprie
Pune Liniuța De Unire Unde Rebuie C) ,, "- Maică Sfântă Vinere, Mi S A Făcut Dor De Părinți, Da Mi Dreptul Meu, Căci Mi S A Urât Aici, Să Mă Duc Acasă. Du Te, F
Propozitii Cu Cuvintele Din Vocabular: icoană: (aici) Imagine răzleţită: Izolată,înstrăinată să Aline: Să Mângâie biruieşte: Învinge odor: Prunc, Cop
Comparati Numerele, Scriindu-le Ca Puteri Cu Aceasi Baza: D) A=49^16, B=7^33 E) A=81^10, B=27^13, F) A=64^20, B=32^24 DAU CORONITA
Aveți La Dispoziție 2 Manuale De Fizică, O Regulă Și O Bilă De Rulment . Cum Procedați Să Aflați Volumul Bilei De Rulment
Free Points Ezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Va Rog Ex Acesta. Am Nevoie Urgent