RO Study
👤
Alex1573
Alex1573
08-03-2017
Fizică
a fost răspuns
F=6N
d=50m
L=?
Dau coroana
Răspuns :
Аноним
Аноним
08-03-2017
L= d:F=>L=50:6=8.33
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4 Găseşte În Text Cuvinte Care Pot Avea Mai Multe Sensuri Şi Alcătuiește Enunțuri Cu Acestea. EXEMPLU: Port →,,Să Te Port Degeaba-n Spate?...
9. Compune 6 Versuri, Folosind Rime-perechi Din Poezia De Mai Sus. Poezia De Mai Sus Este "Câți Ca Voi" De G. Topîrceanu Vă Rog Repede Repede
Un Cub ABCDA¹B¹C¹D¹ Are Diagonala Cu [tex]8 \sqrt{3} [/tex] Cm. Calculați: A) Aria Lateralăb) Aria Totalăc) Volumuld) Măsura Unghiului Diedru Format De Planele
Vreau O Compunere O Plimbare Prin Pădure Vreau O Compunere Cu O Plimbare Prin Pădure Vreau O Plimbare Prin Pădure
O Cantitate De 890 G De Triglicerida A Unui Acid Gras Saturat Hidrolizeaza Sub Actiunea Enzimelor Si Rezulta 82.8 G De Glicerol, Cu Un Randament De 90%. Indicat
Alcătuieşte Un Text Cu Titlul Cea Mai Frumoasă Zi Din Viața Mea, În Care Să Enunţuri, O Zi În Care Te-ai Simțit Cel Mai Bine. Te Vei Folosi De Următoarele Între
11. Analizează Numeralele Cardinale Și Ordinale Din Enunțurile: a) Are Două Idei Geniale, Dar Prima M-a Fascinat Tare. b) Am Cumpărat Pentru Doi Dintre Ei
Tata Îmi Îngrijește Două Terenuri De Zarzavat Primul Teren Este Format De Dreptunghi Cu Lățime De 4 M Și Lungime De Trei Ori Mai Mare Al Doilea Teren Este Forma
2. Completează Tabelul. Anul 1618 Evenimentul 1631 1632 1635 Reluarea Războiului Olandezo-spaniol 1643 Pacea De La Westfalia 01234 01234567 33 73
Menționeaza Valoarea De Pronume Sau De Adjectiv A Cuvintelor Scrise Italic : Unii, Pe Care , Acea, Aceluia , Nicio