RO Study
👤
Maiaunicata
Maiaunicata
08-03-2017
Matematică
a fost răspuns
ajutatima va rog frumos da coroan.
Răspuns :
Lidiab11
Lidiab11
08-03-2017
le-am rezolvat pe foaie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In 3 Zile Un Muncitor A Efectuat Un Numar De Piese.cat A Realizat In Fiecare Din Primele Doua Zile,daca Numarul Lor Era Reprezentat De Fractiile 4supra12 Si 5 S
Va Rog Am Nevoie De REZUMATUL Textului Cainele Dupa Silvia Kerim URGENT
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 240 M. Stiind Ca Lungimea Dreptunghiului Este De 3 Ori Mai Mare Decat Latimea, Afla Marimile Laturilor Dreptunghiului.
Continuati Compunerea Cu ,inceputul Dat: Matei Rea Un Copil Rau Si Dezordonat.Ochii Intunecati,parulravasit Si Hainele Murdaredadeau Impresia Unei Persoane Nepa
Va Valoarea Raortului A Doua Numere Este Egala Cu 5,92, Iar Suma Lor -17,3 . Aflati Numerele . Va Rog Ajutati-urgent
Expresie Sinonima Pentru Verbul A Alege
Am Si Eu Nevoie De Un Comentariu La Prima Strofa Din Poezia: Peste Vârfuri Trece Lună, Codru-şi Bate Frunza Lin, Dintre Ramuri De Arin Melancolic Cornul Sună. M
Copiii Au Cules 32 De Fire De Garoafe . Ei Au Facut Buchete Cu Cate 5 Garoafe ,dar Le-au Mai Ramas Garoafe Care Nu Au Fost Puse In Buchete . a) Cate Buchete Au
Dece In Nordul Tarii,unde Predomina Silvostepa,se Formeaza Stepa Baltilor
In Enuntul Pe Culmea Cea Mai Inalta A Muntilor Carpati, Se Intinde O Tara Mandra Si Binecuvantata Intre Toate Tarile Semanate De Domnul Cate Adjective Exista?