RO Study
👤
Anca155
Anca155
08-03-2017
Matematică
a fost răspuns
- radical din 3 pe 2?
Răspuns :
TIMIREY
TIMIREY
08-03-2017
Comform tabelului trigonometric, radical din 3 pe doi = sin 60*
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Citește Îndemnurile Adresate Lui Cuza De Mihail Kogălniceanu. „Fii Simplu, Măria Ta, Fii Bun, Fii Domn Cetățean, Urechea Ta Să Fie Pururea Deschisă La Adevăr
Aflaţi Termenii Necunoscuți Din Şirurile De Rapoarte Egale: X Pe 1 = 1,2 Pe 3,6 = 6 Pe Y = Z Pe 4,5Va Rog Am Nevoie De Ajutor E Urgent
Some Or Any? Complete The Sentences Whit Some Or Any! Va Rogggg Urgentttt!!! Până Mâine La 11:40!!!!!
3 Complete The Text With The Correct Form Of The Present Perfect Or The Past Simple. Write In Your Notebook. (you/ever/watch) Someone Doing Parkour? You Probabl
- AM AFLAT! Discutaţi În Perechi Şi Numiți Vieţuitoare Adaptate La Temperaturi: A) Scăzute; B) Ridicate. EXERSEZ! Scrie Şi Efectuează Adunările Repetate În Care
25xy (bara De Asupra) Divizibil Cu 25
2 Răspunde La Întrebări. A) Din Ce Cauză Se Văitau Toate Păsările? B) Ce Soluţie A Găsit Împărăteasa Cea Bătrână? C) Ce I-au Spus Cu Entuziasm Păsările Mici Îm-
Rezumă Textul În Cinci Enunțuri( Opt Minute )
Poate Cine Sa Imi Faca Macar 2-3 Ex , Va Rog dau 50 De Puncte
4. Colorează Cu Galben Cuvintele Care Reprezintă Calităţi Şi Cu Roșu Pe Cele Care Reprezintă Puncte Forte. Completează Lista. Curajos, Prietenos, Are Simțul Umo