RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Dau coroana ! Ex 8 si jocul
Răspuns :
Alexandru12113
Alexandru12113
08-03-2017
Ex 8: Noi suntem prietenii vostri cei mai buni. Ne-ar placea mult sa va cunoastem. Am dori sa aflam despre voi toti. Cum arata scoala voastra? Scoala noastra este mare, spatioasa si are multe clase.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Plz Puteti Sa Imi Scrieti Si Mie O Balada Sau O0 Doina Ceva Dar Sa Imi Souneti Ce Eeeeee Plz Urgent :)):)):))
Efectuati: c) 5 \\ 2+1 \\ 6=a) 1+5=......' D) 7 +1 = 2 3 12 24b)1+2=
Sa Se Scrie Ecuatia Medianei Din A A Triunghiului ABC Daca A (1;2) B(2;3) Si C (4;3)
Tangenta Personajului Ion Din Opera Ion De L.Rebreanu Cu Un Alt Personaj
Determinati Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor 12 Si 18.Determinati Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor 240 Si 150.Determinati Cel Mai Mic Multiplu com
Scrie Mulțimile Formate Din Literele cuvintelor : CANION , BRASOV , SCĂRIa. Noteaza cu A , B , C Cele Trei Mulțimi:b. Gasește A U B=
Rezolvati In Multimea R Ecuatia : [tex] \frac{8}{x-8} + \frac{10}{x-6} + \frac{12}{x-4} + \frac{14}{x-2} = 4.[/tex]
Selectati-mi Si Mie Din Acest Text Pronumele predicatele si Substantivele Comune Si Proprii : Maria Este Prietena Mea.Ea Nu A Reusit Sa Vina La Mine. De Aceea,
Scade Unitatile Din Toate Numerele Scrise Cu Doua Cifre Egale
Sa Se Scrie Ecuatia Medianei Din A A Triunghiului ABC Daca A (1;2) B(2;3) Si C (4;3)