RO Study
👤
Muciceacea
Muciceacea
08-03-2017
Limba română
a fost răspuns
acelasi sens cu cuvantul codrii
Răspuns :
Bacalumnelanela
Bacalumnelanela
08-03-2017
Codrii-padure,dumbrava.
Succes la teme!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Din Suflet Pana La 7 Va Implor Va Dau Coroana Promit Și Inima Va Rog Mult ❤️
Egalați Ecuațiile Chimice :C+O2 -->CONa + O2-->Na2OAl+S -->Al2S3CaO + H2O -->Ca(OH)2CaO + HCl -->CaCl2 + H2OMă Poate Ajuta Cineva Vă Rog Frumos?
Considerăm Triunghiul ABC Și Mediana CM, M € AB. Paralela Prin B La CM Intersectează Dreapta AC In Punctul D, Iar Paralela Prin A La CM Intersectează Dreapta BC
Suma A Trei Numere Edte 40 000. Un Număr Este 4 367, Iar Altul Este Cu 5 217 Mai Mare,Afla Al Treilea Număr.2009 To 11 Care Dintre Anii Secolului
Heyy, Cine Mă Poate Ajuta... Nu Știu Cum Trebuie Să Le Calculez Ca Să Aflu Care Propoziție E Falsă Și Care Nu. Vă Rog, Cine Poate Sa Mă Ajute, Să-mi Arate Și Cu
2. Calculaţi:a) [2; 3] = E) [4; 6] I) [4; 8; 10] = B) [2; 5) = C) [4; 3] = D) [3; 5) = F) [9; 6] = G) [8; 6] = H) [4; 9] = J) [6; 10; 15] = K) [9; 12; 18] = L
De Ce Populația Deltei Este Răzlețe
Scrieți Algoritmul De Rezolvare Pentru Calculul Produsului Și A Mediei Aritmetice A Două Numere Naturale Naturale A Și B. Vă Rog Repede
Cum Se Scrie Cu Numere Arabe Numărul CMLXX??
Un Număr Este Cu 72 Mai Mare Decat Alt Număr. Împărțind Suma Lor La Diferența Lor Obținem Câtul 5 Și Restul 2. Determinați Cele Două Numere.