RO Study
👤
Tobo
Tobo
02-12-2014
Limba română
a fost răspuns
5 verbe la moduri personale si la nepersonale 5
Răspuns :
I1g2g3
I1g2g3
02-12-2014
personale: eu scriu, ea doarme, noi sa mancam, ei vor fi mancat (viitor anterior), ar fi mers nepersonale: ningand, de citit, citit (participiu), a lingusi, a rezolva
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiește Un Scurt Text De Prezentare ,4-5 Rânduri, În Care Să Fălosiți Corect Cuvintele:a Pierde,arbore,vârtej,atol,vapor.
De Comentat O Figura De Stil Din Moartea Caprioareiva Rog...!
Propozitie Cu Purpuriu
Ce Valoare Morfologica, Ce Caz Si Ce Fs Au cuvintele Din Propozitiile Urmatoare:Un Om Venea, Altul Pleca.Increderea In Sine L-a Ajutat.
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri, In Care Sa Descrii Imaginea Unui Peisaj De Munte.P.s: As Vrea Ceva Mai Simplu, Nu Cu Multe Figuri De Stil Si Imagini Ar
Scrie Cuvintele De Mai Jos Pentru A Arata Mai Multe Obiecte , Fiinte Etc: Zmeu,raza,pozna,zambet,barza
Indentifica Metafora Din Versul Toti Craii Multului Rotund.
Gaseste Regula Si Apoi Continua Sirul Adaugand Inca Cinci Numere; 2,8,5,11,8,14,.....
Fragment Muzical De Un Portativ In Care Se Folosesc 8 Masuri De 2 Timp Alternand Toate Notele Muzicale.(patrime Optime....inclusiv Pauzele)
Scrie Numai Enunturile In Care Cuvintele Mare,sare,batran,car,rosu,sunt Substantive.Eu Car Un Sac De Cartofi.Am Vazut Un Batran Cu Nepotelul De Mana.Am Daruit B