RO Study
👤
Ersinica
Ersinica
07-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Poezie pentru mama plz
Răspuns :
Violettacozariuc
Violettacozariuc
07-03-2017
Mama
- Mama , ziua ta a venit
Ghioceii s-au ivit
Esti frumoasa si buna
Draga ca o zana .
Eram mica , nestiutoare
Tu m-ai crescut mare
Nu stiu ce sa-ti daruiesc
Dar iti spun ca te iubesc .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Schimbați Forma Subiectele Sí Predicatele Astfel Încât Să Se Realizeze Acordul Acestora -cu Predicatul. (Mamele)face De Mâncare . (Elevul)merg În Excursie.
Alcatuiti O Compunere In Care Sa Folositi Urmatoarele Locutiuni Adverbiale: Pe Negandite, Cu Chiu Cu Vai, De-a Curmezisul, Din Vreme In Vreme, Cand Si Cand, Din
Cum Se Poate Măsura 2 L De Apă Cu Ajutorul A Două Vase Negradate Care Au Capacitatea De 4 L Respectiv 10 L Vă Rog Ieste Urgent
Observa Obiectele Ilustrate Și Calculează Cât Va Cântări Ghiozdanul Cu Obiectele Pe Care Urmează Să Le Pună Irina În El B Cântărește Ghiozdanul Tău Și Compară C
AJUTOR !!!!!!! Construieste O Propozitie Din 5 Termeni In Care Substantivul Imparatie Sa Fie Subiect Fara A Schimba Forma Cuvantului. REPEDE VA ROG !!!!!!!!!!!
Copiaza Si Completeaza Schemele
Mă Puteti Ajuta La Engleza Vă Rog Trebuie Să Extrag Din Text Verbele Regulate Şi Neregulate Dau Coroană.
Scrie Un Sir De Cinci Numere Naturale Consecutive In Care La Mijloc Sa Fie 111
Daca Un Trapez Are Suma Lungimilor Bazelor De 11 Cm Si Lungimea Inaltimii De 6 Cm Atunci Aria Sa Este De ......Vreau Doar Raspunsul
Dau Steluță Si Coroana La Primul Care Imi Face O Propoziție Care Cuvantul Garoafa Sa Fie Complement Si In Alta Propozitie Sa Fie Atribuit