RO Study
👤
Madagascar2003
Madagascar2003
07-03-2017
Fizică
a fost răspuns
Ex 2 va rrog!!!
Am nevoie urgent!
Răspuns :
ProfDeMate19
ProfDeMate19
07-03-2017
G=m·g
m=G/g=1,96/9,8=2kg
Spor la lucru in continuare!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Cine Era Habranam?2.Unde Trăia El?3.Ce I S-a Întrâmplat Piticului?4.Ce A Bănuit Habarnam Că Sa Întâmplat?5.Ce I-a Explicat Lentilă?6.Ce A Făcut Habarnam7.Cum
Realizati O Compunere In Care Sa Folositi Pronume Personale In Cazurile Nominativ Si Acuzativ.coroana!!!!!
Noteaza In Tabel Substantivele Comune Din Cele Patru Enunturi Subliniate. Întrr_-o Țară Îndepărtată,s-a Născut De Mult O Printțesă Cu Ochii Visatori
Menţionaţi Douã Activitãţi Extracurriculare (altele Decât Orele De Curs) In Care A Fost Implicat Copilul Dumneavoastrã În Acest An Şcolar:
Calculeaza Energia Cinetica A Unui Corp Cu Masa De 100g Cu Viteza De 2 Metri Pe Secunda . Am Nevoie Urgent De Răspuns . Va Rog Ajutați-mă !
Cerinţa Se Citește Un Număr Natural N, N>1. Să Se Determine Câte Perechi (a,b) , 1 ≤ A ≤ B ≤ N De Numere Naturale Sunt Prime Între Ele, Date De Intrare Progr
Un Motor Cu Puterea De 0,2 KW, Efectueaza Un Lucru Mecanic De 400 J. Calculeaza Intervalul De Timp De Care A Fost Efectuat
O Scurta Descriere A Unui Trandafir repede Va Rog !!!!!!!! :* :* :* :* :*
Ajutorrrrrr Va Rog Din Suflet! Un Automobil Are De Parcurs Un Drum Lung De 735 De Km,pe Care Îi Face În 3 Zile .În Prima Zi Parcurge 2 Supra 7,în A Doua Zi 3sup
Intr-un Saculet Sunt 460 De Bilete Albe Si Rosii. Daca Ar Mai Fi 8 Bilete Albe, Numarul Acestora Ar Fi Triplul Celor Rosii. Cate Bilete Sunt De Fiecare Culore?