RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-03-2017
Limba română
a fost răspuns
un cuvant cu sens asemanator pentru frig.
Răspuns :
0000Andreea0000
0000Andreea0000
07-03-2017
frig=ger ,inghetat
sper ca team ajutat
Answer Link
10Ionut10
10Ionut10
07-03-2017
frig=ger.inghet și alte chestii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descrie O Petrecere La Care Vrei Sa Mergi ..........in Limba Engleza Va Rog Daca Ma Ajuta Careva Sa Fac Descrierea
Menționează Părțile De Vorbire Prin Care Se Exprimă Circumstanțialele De Scop Din Enunţurile Demai Jos.De Aceea Am Mers La Salonul De Automobile, Ca Să Văd Maşi
Bpredi c) Partea Secundară partea Secundar 12. Citeste Cu 0 u Atenţie Propozițiile Următoare. Subliniază Subiectele Şi Predic subiectele Şi Predicatele Pe Linii
Add Commas To The Following Sentences Where Necessary. 1. My Husband, Who Is On A Business Trip To Rome All This Week, Sent Me This Postcard. 2. The Person Who
Exercitiu 4!Dau Coroana !!!
Buna Cine Ma Poate Ajuta.. Desenati Punctele A,B,C,D Astfel Incat B Se Afla Intre A Si C, C Intre B Si D, AB=3,2cm; BC=1,6cm; CD=6,5. Aflati Lungimile Segmentel
Vanturile Periodice Sunt
Ce Însemna "ecosisteme Locale" ?
Bună, Eu Nu Mă Pricep La Cuvinte Mai Ales Să Le Fac Sa Rimeze Deci Va Rog Dacă Se Poate, Să Scrieți Un Portret Care Sa Și Rimeze PS (Am Ochi Căprui Și Par Brune
Suplectul Dll.Imaginează-ți Că Ești Personajul / Avatarul Unui Joc. Redactează O Notă Din Jurnalul Tău Decel Puțin 150 De Cuvinte Care Să Cuprindă Prezentarea U