RO Study
👤
RodrigoCaceres
RodrigoCaceres
07-03-2017
Biologie
a fost răspuns
respirația la crocodilul de nil
Răspuns :
GabiVlad1
GabiVlad1
07-03-2017
respirația este pulmonara
Answer Link
DeniStilinski
DeniStilinski
07-03-2017
respiratia este pluomonara
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună! Am Si Eu Nevoie Rapid De Un Rezumat De Aprox. 300 Cuvinte Pentru Cartea Robinson Crusoe.
2. În Coloana A Sunt Indicate Organitele Şi Structurile Celulare, Iar În Coloana B - Caracteristicilelor. Înscrie În Spaţiul Rezervat, Conform Termenilor Din Co
1.Stabileşte Corespondența Dintre Mărimea Şi Unitatea Ei De Măsură. Greutatea Corpului Kw Lucrul Mecanic N Presiunea MJ Puterea Mecanică Km/h Viteza Pa
Alcătuiește O Propoziție Simplă, O Propoziție Dezvoltată, Un Enunț Asertiv, Unul Interogativ Și O Frază, În Legătură Cu Mesajul Fragmentului Dat. „Regele A Afl
Trei Cutii A Câte20de Bile De Snooker S,i Două Tacuri Cântăresc8kg. Dacădouă Cutii A Câte10bile De Snooker S,i Trei Tacuri Cântăresc5kg, Cât Cântăres,teun Tac S
Bună! Am Si Eu Nevoie Rapid De Un Rezumat De Aprox. 300 Cuvinte Pentru Cartea Robinson Crusoe.
Niște Prințului De Cuvintele Din Coloana A Cu Cele Care Au Înțeles Asemănător Din Coloana B
4. Într-o Şcoală Sunt 328 De Elevi De Gimnaziu. A) Aflați Câți Băieți Sunt În Școală Dacă Numărul Lor Este Cu 32 Mai Mic Decât Al Fetelor. B) Aflați Cu 2 Zecima
In Figura Alaturata Unghiul A = 45⁰ Unghiul B =40⁰ Si Unghiul C =54⁰ Aflati X
Puțin Ajutor, Vă Rog! Se Dă Un Număr Natural N. Să Se Descompună În Sumă Cu Număr Minim De Termeni Ai Şirului Lui Fibonacci.