RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-03-2017
Matematică
a fost răspuns
ex 3 punctul b prin metoda mersului invers help
Răspuns :
Puma11
Puma11
10-03-2017
300-8b-109=47
300-8b=109+47
300-8b=156
8b=300+156
8b=456
b=456:8
b=57
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este 60. Al Doilea Este De 2 Ori Mai Mic Decat Primul, Al Treilea Este Suma Celorlalte Doua. Sa Se Afld Numere
Va Rog Ex Si Mie Cum Pot Afla Cazul Unui Sub Uite De Exemplu Vânător Cum Pot Aflaaa??VA ROG DAU COROANA VA ROGG MULT AM LUCRARE MÂINE DE DIMINEAȚĂ PLSSS SI NU S
4 Interrogative Form Affirmative Short Answers Negative , Do I Start ? Yes, You Do. No, You Don't ? . Do You Start? Yes, I Do. No, , 2 No, He Doesn't Does He St
Toate Adjective Care Apare În Acest Text,va Rog!!Mama Mi-a Scut O Bucu Rie Foarte Mare, Fiindca Mi-a Luat Rochia Rosie Dorita Din Toamna. Preturi
Alcatuiti 9 Enunturi Cu Variante De Raspuns: Exemplu: 1) Imparatul Galben Este Important Pentru: a). B). C). 2)China S-a Format In: a). B).
4 Efectuați Calculul Și Scrieți Rezultatul Sub Formă De Fracție Ireductibilă
Identifică 3-5 Momente Distincte Prezentate În Text. Asociază Fiecărui moment Un Desen Potrivit Și Ideea Exprimată Sub Formă De Titlu.
MA DI 10. Elevii Unei Şcoli Au Hotărât Să Planteze Copaci. Astfel, Ei Au Achiziţionat 1863 De Puieți De Fag, De 4 Ori Mai Mulți Puieți De Stejar Și Încă Jumătat
Am Nevoie De Ajutor La Ex.41
Va Rog, Dau Coroana!!!