👤
Magre21
a fost răspuns

cititi fragmentu de mai jos schimband persoana verbrlor pt a reda cea ce i sa intamplat lui dinu.m am ridicat mi am pus mainile pe genunchi asteptand cuminte am dat drumu pe gura unui fel de uragan care semana a nu mai pooot ...?,am tajnit din banca si am fugit pe usa singura,dezbracat,fara carti si cu capu descoperit.nu am oprit decat in bratele mamei,dupa ce ratacisem nitel drumu...cu lacrimile ciroind i am spus ca la scoala aceasta n are voie nimeni sa rasufle la aritmetica si toti pot dar eu nu pot si ca nici nu ma spal pe picioare nu mai vreau.verificati scrierea ortogramelor.

Răspuns :

Iris27
S-a ridicat și-a pus mainile pe genunchi asteptand cuminte a dat drumu pe gura unui fel de uragan care semana a nu mai pooooate ...?,a tajnit din banca si a fugit pe usa singur,dezbracat,fara carti si cu capu descoperit.nu s-a oprit decat in bratele mamei,dupa ce ratacise nitel drumu...cu lacrimile ciroind i a spus ca la scoala aceasta n are voie nimeni sa rasufle la aritmetica si toti pot dar el nu poate si ca nici nu se spală pe picioare nu mai vrea .
Sper ca este bun !!!