RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-03-2017
Limba română
a fost răspuns
cine a scris buclele aurii si cei trei ursi
Răspuns :
Puma11
Puma11
06-03-2017
Autorul povesti Bucle Aurii si cei trei ursi este Loredana Stefan. Sper ca te-am ajutat!!! Coroana????
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Clasa Cu 25 De Elevi , 20% Din Numarul Elevilor Sunt Baieti . Numarul Fetelor Din Clasa Este Egal Cu .... ?
Va Rog O Intamplare In Engleza Din Vacanta De Vara Nu Prea Lunga Si Nu Prea Complicata . Va Rog Mult
Mama Are 28 De Ani , Iar Eu 9 Ani.Peste Caty Ani Varsta Mea Mea Va Fi Jumatate Din Varsta Mamei?
Precizeza Sensul Structurilor Din Poezia CONCERTUL DIN LUNCA De Vasile Alecsandri :a . Poiana Tainuitab . Unde Zbor Luciri De Luna c . Floarea Oaspetilor Lunci
Descazutul Este 1375. Scazatorul Este Mai Mare Decat 1200.Care Poate Fi Cea Mai Mare Diferenta ? Dar Cea Mai Mica?
Expicati Ce Sens au Urmatoarele Formule:marul Discordiei,sabia Lui Damocles,marul Lui Adam,curriculum Vitae,mea Culpa,modus Vivendi,stricto Sensu?????
Sinonim Pentru : a Vedea Lumina Zilei a Face Di Țânțăr Armăsar a-i Părea Rău a Sta În Cumpănă
Bunaa..:) Va Rog Ajutati-ma. Am Si Eu O Compunere La Romana Cu Titlul "A Izbucnit Razboiul In Romania" . Trebuie Sa Povestesc Cum Ar Fi Sau Ce S-ar Intampla. Da
Precizati Numarul De Litere Si De Sunete Din Cuvintele :galagie ,copacii, Stralucesc, Stravechea .Va Rogg Ajutatima
Va Rog O Intamplare In Engleza Din Vacanta De Vara Nu Prea Lunga Si Nu Prea Complicata . Va Rog Mult