RO Study
👤
Olog
Olog
06-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Propoziție cu cuvântul o ca pronume personal
Răspuns :
Marcela16
Marcela16
06-03-2017
Intreab - o când mergem la teatru.
Answer Link
Mariutadyenuta
Mariutadyenuta
06-03-2017
la noi a venit o doamna prezentabila
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
15,6+3x-2x=26,+4,9 Dau 160 De Puncte Și 4 Milioane De Coroane Cine Scrie Un Exercițiu Corect Acest Exercițiu Este Unul Din Carte De Matematică Și Tema Ce Nu Est
Pentru A Cărui Un Interior S-au Consumat 185kg Var Stins Cu Concentrația 20% . Se Cere Masa De Co2 Accesată Pentru Întărirea Varului
Hei. Imi Puteti Spune,va Rog, Ce Sunt Atributele Si Complementele??? Am Maine Test Si Trebuie Sa Stiu Functia Sintactica A Cazurilor , Dar Eu Nu Stiu Ce E Ala C
Diferenta Dintre Cel Mai Mare Numar Natural De Trei Cifre Care Are Produsul Cifrelor 648 Si Suma Numerelor Naturale De Doua Cifre Care Au Produsul Cifrelor 6 Es
Va Rog Frumos Îmi Trebuie Neapărat! Va Ofer Coroana! Va Mulțumesc! ❤️
Ajutor!exercitiul 7 Urgent, Va Rog!
Demonstrati Ca Este Fabula ,, Copacul Si Dovleacul'' De Anton Pann In Maxim 20 De Randuri ... Va Rog Imi Trebuie Urgent Pe Lângă Un Copaci Mare Un Dovleac
Va Rogg E Urgent Planul Simplu De Idei La Zana Muntilor De Petre Ispirescu (12/13 Idei) Va Roogg Mult ............e Urgent dau Coroana
Exercitiul Acesta Va Rog
Citeste Textul. Ninge Liniștit. Stelutele Argintii Se Aseaza Peste Pamantul Amortit.Casele Poarta Caciuli Albe Si Pufoase.Azor Cel Sprinten Topaia Înaintea Lu