RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-03-2017
Engleza
a fost răspuns
Trebuie doar să transcriu la ex 5???
Răspuns :
Elabela890
Elabela890
11-03-2017
Da.Doar trebuie sa transcrii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut Brainly.Îmi Poate Spune Cineva O Arma Care Mai Fusese Folosită Până În Al ||-lea Război Mondial Trebuie Sa Scriu Despre Ea Va Rog Dau Coroana (((((:
Ajutați-mă Dau Coroana
Cum Se Calculeaza 2(3+1),2(3-1)?
Fie Triunghiul Echilateral ABC Și Punctele M Și N Pe Latura BC Astfel Încât ∡BAM≡∡MAN≡∡NAC. Aflați Măsura Unghiului AMN.
B. Scrie Pe Caiet Cinci Propoziții În Care Să Folosești Corect Fiecare Dintre Următoriitermeni: Gaz, Izotermă, Latitudine, Presiune, Temperatură. Indicație: Ter
Substantive Comune Si Substantive Proprii
Dau Coroana Plsssss PromitURGENT Îmi Trebuie In 5 Minute Evidențiați 4 Ideei Pentru Eficientizarea Procesului Scolar Atât Cât Și Privește Profesorul Cât Și Elev
4. Откуда Эти Строки? 1) «И, Как Звёзды Среди Ночи, Мамины Светились Очи». 2) «Ионел И Во Живут В Селё». 3) «Будущее Родины — В Ваших Руках». 4) «Это Наш Родимы
Alcatuieste Un Text Creativ Folosind Ultimul Vers Al Poeziei , Ca Inceput Sau Final Al Textului A Intinerit Natura; Negustorii Zdrențuroşi Țipa Cât Îi Ține Gura
Află Produsul Numerelor Aflate Doar În Pătrat. Află Câtul Numerelor Care Se Află Doar În Interiorul Cercului. Află Suma Numerelor Aflate Atât În Pătrat, Cât Și