RO Study
👤
Lazarelisa9
Lazarelisa9
01-12-2014
Spaniola
a fost răspuns
Hola! me ayudan y a mi porfa vor?
Răspuns :
Deeastytomhor
Deeastytomhor
01-12-2014
Hola. Con que te puedo ayudiar?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rămas Bun Clasele Primare Text 25-30 Enunturi Multumesc Foarte Mult !!!!!!
Precizează Sensul Cuvintelor Subliniate În Următoarele Enunțuri (sens Propriu Sens Figurat). -Am Primit O Ploaie De Reproșuri -Am De Rezolvat Un Munte De Exerci
5. Complete The Phrases Using The Words From The Box. A. Australia Is Home For Some Of The Most...b. A "shocking" Loss... C. Australia Has Been Hit... D. The En
8. Calculați Aria Discului Cu Diametrul De: A) 8 Cm; B) 1 / 2 Cm; C) ΠT 10 Cm.
Se Considera Punctele A(a,3) Și B(2,7). Valorile Reala Ale Lui A Pentru Care Lungimea Segmentului AB Este Egala Cu 5,sunt.....clasa A Vii A Vrg
10. Două Grădini Alăturate Au Aceeaşi Lungime: 75 M. Una Din Ele Are lățimea De 14 M, Iar Cealaltă Cu 3 M Mai Lată. Care Este Perimetrul Celor Două Grădini, La
Alcătueşte Propoziţii Cu 5 Substantive 5 Adjective Şi 5 Verbe Pe Tema:culoarea Ochilor
Care Sunt Toți Hormonii Ce Sunt Transportați Prin Sistemul Port Hipotalamo-hipofizar , Adică Prin Sistemul Arterial Sau Venos Ca Nu Înțeleg
Va Rog Mult Din Toată Inima Vă Puteți Abona?Este Pe Whhstapp Nu Va Vad Numărul, Si Nu Ocupa Spatiu.Va Rog Eu Mullt.Va Dau Follow De Pe Cel Puțin 5 Conturi, Va R
O Sala De Cinematograf Are 440 De Locuri.Numarul Locurilor Libere Reprezinta O Treime Din Numărul Locuitorilor Ocupate. Cîte Bilete Au Fost Vîndute?