RO Study
👤
IonescuStancu3
IonescuStancu3
05-03-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos nu știu
Răspuns :
Bubulyno
Bubulyno
05-03-2017
a d,adevărate
g fals
b fals
e și h adevărat
c și i adevărat
f fals
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5p 2. Fie Patru Unghiuri În Jurul Unui Punct, Ca În Figura Alăturată. Unghiul Cu Măsura Cea Mai Mică Dintre Unghiuri Este:
AJUTOR!!!!1)Rezultatul Calculului......[tex] |3 - \sqrt{11} | - \sqrt{11} = [/tex]
C-ar/car 5. Copiaţi Textele, Apoi Alcătuiți Alte Enunţuri Cu Ortogramele Întâlnite: A) ,,Când S-a Văzut Scăpat, Fuga Speriat La Prepeliță Să-i Spuie Ce-a Pățit.
Construiti Formulele Corespunzătoare Urmatoarelor Propozitu: E. Doctorul Ne-a Interzis Sã Facem Efort Si Sã Stăm Prea Mult Afara, Dar Daca Nu Stăm Afarã, Atunci
Ideile Principale A Textului ,,Omul De Zapadă,, Dupa Hans Christian Andersen
Scrieți Multimea Divizorilor Lui 15.
Va Rog Din Toată Inima! Ajutati-ma Va Rog Frumos! Va Rog Stiu Am Pus De O Mie De Ori Întrebarea Dar Va Rog Din Suflet! Puteti Sa Imi Dati Rezumat La Cartea ,,So
Dacă X Este Cuprins Între 7 La Puterea 999 Și 7 La Puterea 1000, Câte Valori Are X?
Aflați Măsurile Unghiurilor Triunghiului ABC Ştiind Că M(A) = 0,(54) M(B) = 0,2 M(*C) +11°.
3. Reciteşte Răspunsurile Pe Care Le-ai Formulat La Exercițiul 1 Şi Transcrie-le, Mai Jos, Pe Cele Care Surprind Idei Principale Ale Secvențelor. Dacă Există Vr