RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-03-2017
Limba română
a fost răspuns
ex2
Va rog frumos DAU COROANA
Răspuns :
Oanahadambu
Oanahadambu
05-03-2017
a)nestiutor= atr adj
b)gustata = art adj , ccm
insasi = atr adj gen
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflați Măsurile Unghiurilor Unui Triunghi, Știind Că Ele Sunt Proporționale Cu Numerele 2,3,5.Dau Coroana!
Transcrie Urmatoarele Enunturi In Caiet.Incercuieste Adevarat Sau Fals,justificand Alegerea Cu Secvente Din Text:a)Calatoria La Bucuresti Are Loc In Data De 10
Casutele Pentru Pasarele Au Fost Construite De 75 De Persoane.Luni Au Lucrat 28 De Parinti,iar Copii De Doua Ori Mai Putini.Celelalte Persoane Au Lucrat Marti.C
Suma De 350 Lei Se Imparte In Doua Parti X Si Y,invers Proportionale Cu Nr 2 Si 5 a)Care Dintre Cele Doua Nr Este Mai Mare? b)Afla Nr .Va Rogggg☺
Care Este Produsul A 3 Numere Consecutive Impare, Știind Că Suma Lor Este 39? Pls Repede N-am Timp... DAU COROANA!!!
Jerry Îl Poftește Pe Cântar Pe Tom Si Pe “ Prietenul” Acestuia - Buldogul Spike - Vad Ca Impreuna Aveti 20 De Kg, Iar Tu Spike , Esti Cat 9 Motani. Cate Kg A
Sa Se Găsească Numerele De Forma ABC Care Îndeplinesc Simultan Conditiile:au Cifre Distincte; Sunt Mai Mari Decât 500;suma Cifrelor Este 7.
Sa Se Scrie Un Algoritm Care Calculeaza Suma A 2 Intervale De Timp Exprimate In Ore,minute,secunde Si Zecimi De Secunde VA ROG SA MA AJUTATI,AM NEV
5/70 Repede Vă Rog Frumos.
Va Rog!!!!Dau 80 De Puncte Si Coroana!!! Am Nevoie URGENT!!! Rezolvarea Pe Lung, Punctul J)