RO Study
👤
CTN15
CTN15
05-03-2017
Limba română
a fost răspuns
un enunt pentru o reteta simpla
Răspuns :
Alex23111
Alex23111
05-03-2017
Pentru prepararea salatei se toaca legumele și se amesteca într-un bol cu ulei.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Transformari De Energie Au Loc: In Zona Activa A Reactorului,in Generatorul De Vapori ,in Generatorul Electric Al Centralei Atomo-electrice,in Condensator.
Cine A Fost Otto Cel Mare?
Ce Ar Trebui Sa Faci Pentru A-i Urma Pilda Sfântului Ioan Botezatorul De Marturisire A Dreptei Credințe? Scrie Un Scurt Text
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutatiidentificati Adverbele Si Locutiunile Adverbiale Si Indicati Felul Si Functia Lor Sintacticape Urma, Ne Vedeam Din Ce In Ce Mai Deseu
Aflati Probabilitatea Ca,deschizind La Intimplare O Carte Cu 200 De Pageni ,numarul Pagenii Selectate Va Fi Un Patrat Perfect ,va Rog Ajutatima Ms
Determinați PH-ul Următoarelor Soluții: a) Soluție De HCl Care Conține 30 Mmoli HCl În 0,3L Soluție. b) Soluție De HCl Care Conține 1,825 G HCl Dizolvate În 50
Identificati Predicatele Si Apoi Subiectele Din Urmatoarele Enunturi. Aratati Felul Subiectelor (subanteles Sau Inclus).
Cum deosebesti Vocala Accentuată De Cea Neaccentuata?
Propoziții Cu cuv. Sare Cu Sensuri Diferite.
Buna! Deci Am De Facut La Engleza Un Referat Despre Cel Mai Mare Succes Al Meu Iar Problema E Ca Nu Am Avut Niciun Succes Pana Acum! Va Rog Ajutati-ma : Dati-