RO Study
👤
Naomiii319
Naomiii319
04-03-2017
Matematică
a fost răspuns
30 la sută din 450 este
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-03-2017
30% din 450 =30/100 × 450=
=3/10×450=450×3/10=1350/10=135
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Un Text, Format Din Cel Putin 10 Enunturi ,despre Modul In Care Îti Exprimi Dragostea Fata De Tara Ta.Utilizeaza Cuvintele Din Casete: Dor,respect,c
La O Florarie Sunt De Doua Orimai Multe Lalele Decat Trandafiri , Iar Numarul De Bujori Este Triplul Fata De Numarul Lalelelor.In Total Sunt 360 De Fire De Flor
Colegii Din Clasa Lui Florian Si A Irinei S-au Asezat In Sir Indian. După Irina Sunt 16 Copii , Dintre Care Unul Este Florian .In Fata Lui Florian Sunt 14 Copii
Menționează Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate Din Secvențele:Dar( Iată) Că Rariștea Se Deschidea,și Bordeiul,mare Și Înalt,ieșea ( Di
Formulează Câte O Prop Cu Fiecare Dintre Cuvintele Aliniat/alineat,calitate/caritate ,original/originar, Familiar/familial .repede Va Rog
Efectuati: 42 + 1 La Puterea 75 - 0 La Puterea 9 + 3 La Puterea 2 =
Prezinta Rolul Semnelor De Punctuatie Din Versuo: O!blanda, Mult Duioasa Si Tainica Lumina!
Buna Tuturor! Am Descoperit Din Întâmplare Acest Site Și Am Observat Că Se Pot Rezolva Diferite Teme La Anumite Materii. Mă Puteți Ajuta Și Pe Mine ? Vă Rog Fru
Ce Cantitate De Hidrogen Se Obține Prin Tratarea A 810g Aluminiu Cu Acid Clorhidric
Mă Gândesc La Un Număr Îl Măresc Cu 200 Rezultatul Obtinut Îl Micșorez Cu 109 Adăugând 13 Și Obțin 806 La Ce Număr Mă Gândi