RO Study
👤
Dawidut25
Dawidut25
03-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Ajutor la 4 va roog!!!
Răspuns :
Jopel
Jopel
03-03-2017
[tex]1-x= \frac{1+x+4}{2} \\ 2-2x=5+x \\ 3x=-3 \\ x=-1[/tex]
Answer Link
MFM
MFM
03-03-2017
Numerele sunt in progresie aritmetica ,daca la trei numere succesive mijlocul este media aritmetica intre celelalte doua:
(1-x)=(x+1+4)/2
2-2x=x+5
3x=-3
x=-1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Propoziție Cu T In Care Toate Cuvintele Sa Începă Cu T . Si O Propoziție Cu D In Care Toate Cuvintele Sa Inceapă Cu D. Arbore,băiat,pădure,cărare Si Pala
Ce Volum Are O Camera Cu L=23 M L-10 H=5
Figuri De Stil Si Imagini Artistice Din Poezia Mai Am Un Singur Dor De Mihai Eminescu!!!! Plizzzzzzzz
Respectarea Regulilor Intr-un Grup Reprezinta O Forma De Respect?motiveaza-ti Raspunsul.
Redactati O Compunere Cu Titlul ”Ramas Bun,domna Invatatoare!”,in Care Veti Folosi Povestirea,descrierea Si Dialogul Pus In Ghilimele.
Am O Intrebare:In Structura "Ai Nascocit Si Luntrea,sa Umblii Pe Ghicite" Ai Nascocit Este Verb La Participiu?
Faceti Un Text Aproximativ 10 Randuri In Care Proverbul'In Unire Sta Puterea' Sa Fie Explicat Va Rog Foarte Mult.
Va Rog Am Nevoie Urgent !!! ~O Reteta De Prajituri In Engleza Si Tradus In Romana Titlul Prajiturii . Multumesc !
Buna !!!! Am Tema De Scris " Meserii" Adica ( Tamplar, Pompier ) Mai Multe . Meersi.
Imi Explicati Cum Se Conjunga Un Vb In Eng