RO Study
👤
Yolkinis
Yolkinis
02-03-2017
Latina
a fost răspuns
cum se numeste liliac in latina??
Răspuns :
HUTUTUIA11111111
HUTUTUIA11111111
02-03-2017
Traducerea cuvântului este: lilac.
Answer Link
ManuMrr
ManuMrr
02-03-2017
lilac
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Dau Coroana!!!!
Îmi Trebuie Și Mie La 3 Roman Subpct 2 Că Zice Calculează Valoarea Sumei S=E(1)+E(2)+...+E(10) Este Bine Relativ Cum Am Făcut ???
De La Iași La Pașcani Sunt 80 Km.Un Biciclist Care Pleacă Din Iași La Ora 8:00 Și Merge Cu O Viteza Constanta De 15km/h Va Ajunge La Pașcani La Ora A) 13:00b) 1
Rezumatu Fat Frumos Mihai Eminescu
O Jacheta Și O Vesta Costa Împreună 100,68 De Lei. Jacheta Costa De 3 Ori Mai Mult De Cat Vesta.a) Aflați Prețul Vestei B)aflați Prețul JacheteiREPEDE VA ROG DA
VII REBUS: 1 Apărarea Organismului 2 Component Al Mediului Intern 3. Starea De Agregare A Sângelui. 4. Drenează Tesuturile 5 Element Figurat Cu Formă Sferică 6.
Citește Proverbele Următoare Și Încearcă Să Le Reții. Tu Ce Înțelegi Din Fiecare Proverb? Explică Pe Spațiul Dat. A),, Cine Nu Are Bătrâni Să Își Cumpere"b),, D
Compara Specificul Scrierii Si Modul De Abordare Al Temei Conditiei Umana In Operele Lui K. Abe Si W. Whitman Relevind Cite 2 Similtudini Si 2 Deosebiri.
Înmulțesc Produsul Numerelor 38 Și 9 Cu Un Număr Și Obțin Suma Numerelor 4389 Și 9837
Ma Puteți Ajuta,va Rog? La Problema 6. Nu Mi-a Dat Rezultatul Corect Și Nu Îmi Dau Seama Unde Am Greșit