RO Study
👤
Prikol1
Prikol1
02-03-2017
Engleza
a fost răspuns
va rog pun coronita....acuma imi trebuie...urgent
Răspuns :
Geta1955
Geta1955
02-03-2017
1. falcon - e
2. cat - f
3. swan - d
4. fox - c
5. snake - a
6. bull - b
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Subiectul In Aceste Versuri : ,,Si Ca La Mandre Nuntii De Crai Iesit-a-n Cale-ales Alai De Sfetnici Multi Si Mult Popor Cu Muzici Multe-n Fruntea Lor.
Costumul Unei Excursii Este 2007 Euro Si Este Platit In Bancnote De1000 Euro 500 Euro 50 Euro Si Monede De 3 Euro Cel Putin Una Din Fiecare Fel. In Cate Moduri
Formulati Propozitii In Care Subiectele Sa Fie Exprimate Prin Substantiv Comun Nr Sg Prin Pronume Personal Pers A 2 A Nr Pl Prin Pronume De Politete Pers A 3 A
Va Rog Sa M-a Ajutati E Urgent. Am Si Eu Doua Probleme: 1) Media Aritmetica A Trei Numere Este 4,5. Aflați Unul Dintre Ele Daca Media Aritmetica A Celorlalte D
1. [tex]| \frac{2x+7}{3} | \leq 1[/tex] , X∈{...}2. -1 [tex] \leq \frac{2x+5}{3} \ \textless \ 3[/tex] , X ={ ...}
Care Sunt Serviciile Oferite De Sistemului Postal ?
Media Geometrica A Numerelor 3 La Puterea X Si 9 La Puterea Y Este 9 . Aflati Cele Doua Numere X Si Y , Daca Se Stie Ca X=y+1
Descrierea Unui Camp Cu Maci- Compunere! Urgent, Va Rog
22)Matei A Cheltuit Pentru Cumpararea Unor Caiete Cu 1 Leu Mai Putin Decat Jumatate Din Suma Pe Care O Avea La El.Apoi ,matei A Cumparat O Carte Cu Otreime Din
Andrei Isi Cumpara De La Restaurant Un Meniu Hamburger Care Costa 12,5 Lei.ce Rest Va Primi Daca Plateste Cu 2bancnote De 10lei?cine Ghicestevprimul Castiga Cor