RO Study
👤
Anki
Anki
01-12-2014
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie de 4 afirmatii despre DOINĂ
VA ROG!
Răspuns :
Lalyca
Lalyca
01-12-2014
Doina-opera lirica in versuri, representative pt poporul roman, prin care se exprima, in mod direct, prin vocea Eului liric si cu ajutorul fig de stil, o diversitate de idei, ganduri si sentimente, comunicand si reflexiile creatorului.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Ai Putea Sa Opresti Doua Persoane Din A Râde De Opinia Cuiva, Ce Ar Trebui Să Fac?în Cazul Acesta Două Fete Rad De Un Băiat Pentru Ca A Zis Ca Îi Place Sa A
Buna! Mi-ați Putea Spune Mai Multe Detalii Despre Liceul Iulia Hasdeu Și Jean Monnet? Mă Interesează Profilul Stiinte Ale Naturii. Mulțumesc!
Desenati Schema Unui Circuit RLC Serie Si Deduceti Frecventa Proprie De Rezonanta
Analizează Adjectivele Din Textele De Mai Jos.a Pe Cer, Sunt Vizibile Numeroase Stele. O Parte Dintre Eleau Forma Unei Fâşii Luminoase, Numite Calea-Lactee.Stru
4. Calculați Valoarea Expresiei:
Continuă După Model:într-oîntr-oîntr-oîntr-o Carteîntr-un Paharîntr-unîntr-unîntr-unTel2Completează Enunțurile Cu „,într-o” Sau „într-un":• Am Plecat În Excursi
19 Fie XOy Un Sistem De Axe Ortogonale Şi Punctele A(-2, 0), B(0, 2) Şi C(2√3, 0).a) Calculați Perimetrul Şi Aria Triunghiului ABC.b) Determinaţi Măsura Unghiul
3. Din Produsul Numerelor 6 Și 9, Scade Câtul Numerelor 24 Şi 6.
2. Construiţi Enunțuri În Care Pronumele „celălalt" Să Îndeplinească Următoarele Funcții Sintactice:a. Nume Predicativ - Acuzativb. Complement Prepoziţional - A
Va Rog Repede Ex5bkkwmwkwvabbwjv1syocwskfcwjgac1qkglC1glkqxKhl1z